Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kadılı Cumhuriyet İlkokulu

Telefon : 354 784 13 06
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kadilicumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KADILI KÖYÜ KADILI KÜME EVLERİ KADILI ILK ORTAOKULU BLOK NO: 145 SARIKAYA / YOZGAT
VİZYON : Kadılı Cumhuriyet İlkokulu olarak, öğrenen, üreten, paylaşan, kendine güvenen, ulusal ve evrensel değerlere saygılı ve sevgi dolu öğrenciler yetiştirmek; Başarının arttırılması için; öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği,katılımı ve özgüveni gelişmiş öğrencilerin olduğu,teknolojik araç ve gerecin temin edildiği ; Atatürk ilke ve inkılâplarından hız alarak bilimi yol gösterici kabul edip son teknolojik gelişmelerden faydalanan, insan hak ve hürriyetlerini savunan, kendine, ailesine, yurduna, dünyaya faydalı ,adalet ve demokrasiyi rehber edinen; spor, sanat, kültürel etkinliklerde ön sıralarda yarışan, kendini gerçekleştirmiş bireylerin yetişmesini sağlamaktır.
MİSYON : İlköğretim Programını, çevresel şartları, bilimsel-teknolojik gelişmeleri dikkate alarak etkili ve verimli bir biçimde uygulamak, kanunlara ve Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, kültürel ve ahlâki değerlerini bilen ve koruyan, insan hak ve hürriyetlerini bilen ve savunan bireyler yetiştirmek, öğrencilerin sosyal, kültürel ve ekonomik yeteneklerine, istek ve beklentilerine uygun hizmet sunmak, çağın gereklerine uygun bilimsel ve kaliteli eğitim- öğretim yapmak, bedensel, zihinsel, ruhsal yönden sağlıklı, üretken nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR : OKULUMUZUN İLÇE GENELİNDE YAPILAN BİLGİ YARIŞMASINDA ZİRVEYİ ZORLADI Okulumuz yarışmaya katılan 12 köy okulu arasından 2. olarak final yarışmasına katılmaya hak kazandı. Finale kalan merkez ve köy okulları arasında yapılan bilgi yarışmasında son soruya kadar 1.olan okulumuz, 20.soruda Kadılı Cumhuriyet İ.O. ve Fatih İ.O. 1.olarak yarışmayı bitirince iki okul arasında uzatma sorularına geçildi. Uzatma sorularında okulumuz 2.olarak yarışmayı tamamladı. OKULUMUZ 2010 SARIKAYA SBS İLÇE BAŞARISINDA 2. SIRAYA İL BAŞARISINDA 25. SIRAYA YERLEŞTİ KADILI CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU SEBAP KAPSAMINDA DÜZENLENEN OKUYORUM, DÜŞÜNÜYORUM 100 TEMEL ESER OKUMA YARIŞMASI (KÖY OKULLARI ÖN ELEME TURU) BİRİNCİSİ OLDU KADILI CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU YILDIZLAR KIZ FUTBOL TAKIMI TÜRKİYE GRUP ELEMELERİNDE İKİNCİ OLARAK KUPA ALDI

Öğretmen :5
Öğrenci :57
Derslik :7
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1360
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 8:30-14:10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Servis yok
Yerleşim Yeri : Kadılı Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezize 70km, İlçe Merkezine 8 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :